Cumperi acum, platesti mai tarziu - TBIPay - led-box.ro

Cumperi acum, platesti mai tarziu - TBIPay

6 +0200, WednesdayNicolae Lomanar

Visele tale se pot îndeplini rapid si gratis! Fie ca iti dorești o lanternă nouă, un kit de bandă led pentru camera micuțului sau de ce nu o baterie pentru noul tău sistem solar ai opțiunea să plătești în rate prin TBIPay - sistem TBIBank.

Oferta Quatro este valabilă pentru cumpărături de maxim 1000 de lei cu 0% cu 4 rate egale, 0% dobândă totul devine realitate cat ai clipi. Plătești prima rata pe loc si celelalte 3 rate lunare egale in următoarele 3 luni.

Pentru cumpărături mai mari poți opta la fel la plata în rate, detalii și costuri pe site-ul TBI BANK

Cum poți folosii acest serviciu pe site-ul led-box.ro?

Alegi produsele dorite din site, le adaugi în coșul de cumpărături, adaugi adresa de livrare și datele de facturare iar la metodă de plată selectezi opțiunea de plată Plătește prin TBIPay

plata in rate tbi bank tbi pay led-box.ro

După acest pas, sunteți redirecționați pe site-ul TBI unde se solicită actele necesare pentru aprobarea creditului.

Un avantaj este rapiditatea cu care se desfășoară procesul, totul se face online iar noi odată notificați că totul este ok, putem pregătii și expedia produsele LED către dv.

LED-BOX.RO - este magazin partener TBIBank

Exemplu reprezentativ:
Pentru un credit in valoare de 1000 lei, pe o perioada de 4 luni, cu o dobanda anuala fixa de 0%, comisionul de analiza a dosarului  este de 40 lei, rata lunara fixa este de 260 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 20,80% iar, valoarea totala platibila este 1040 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in functie de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate. Aplici online si obtii calcul personalizat, conform profilului tau de client

 Info extra pe site-ul TBIBANK

Mai multe articole de pe blog:

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

Produse în ofertă: